GHIULBASSI LAMB IN BAKING SHEETS
Yum
Great food for a typical festive table and so on.
So if you want to savor tasting food on Easter Day there’s the opportunity...
Try it!
INGREDIENTS:
• 2 pounds lamb shank
• 250-300gr. kefalograviera Amfilohias (cheese) cut into fine pieces
• 7-8 garlic cloves chopped in the middle
• semi coarse salt
• freshly ground pepper
• 4 baking sheets
• cord for tying the meat
PREPARATION:
Wash the meat well and dry it. Put the baking sheets crosswise on the counter and lay the meat on it.
With a knife make small slits in different parts of the meat,
salt and pepper the meat even in the slits.
In each slit add some garlic and cheese, sprinkle the leftovers on top of the meat.
Wrap the meat well in the baking sheets, tie it tightly with the cord and place it on a baking pan. Bake in a preheated oven at 200C for an hour and 170C for 2 more hours.
Finally carefully open the packet and bake a little bit more if you want to add more color to the meat.
Serve with baked potatoes and dress with the sauce from the lamb.
GOOD LUCK!!!
GHIULBASSI LAMB IN BAKING SHEETS
4.5
5
gwgw
Sunday, May 25, 2014
Great food for a typical festive table and so on. So if you want to savor tasting food on Easter Day there’s the opportunity... Try it! ...
On : Sunday, May 25, 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
MEAT
Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...
Για μένα :
Είμαι η gwgw, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog deliciousrecipesofgogo.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο
το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι
μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες
με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα
αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το
σχόλιό σας.
Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο
gwgw
.
No comments
Post a Comment