STRAPATSADA (type of omelet with tomato)
Yum
Traditional strapatsada or kagianas with fresh eggs, tomato and feta cheese.
INGREDIENTS:
• 2 green peppers
• 3-4 tomatoes
• 4 eggs
• 1 quarter feta cheese
• some oil for the pan
• salt-pepper
PREPARATION:
Wash and cut the peppers in thin slices, clean and grate the tomatoes and grate the feta cheese in small pieces. Add some olive oil in a pan to heat and add the peppers to soften them.
Throw in the tomatoes
and let it boil for 2-3 minutes, and then add the feta and mix.
Beat the eggs and pour them in the pan
Mix while lowering the flame because it splashes.
Sprinkle some salt and pepper and once it thickens and it drinks up its juices, remove from fire and serve on plates.
It’s a fast and delicious snack/meal.
GOOD LUCK!!!
STRAPATSADA (type of omelet with tomato)
4.5
5
gwgw
Saturday, May 31, 2014
Traditional strapatsada or kagianas with fresh eggs, tomato and feta cheese. INGREDIENTS: • 2 green peppers • 3-4 tomatoes • 4 e...
On : Saturday, May 31, 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
APPETIZERS,
OMELETS
Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...
Για μένα :
Είμαι η gwgw, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog deliciousrecipesofgogo.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο
το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι
μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες
με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα
αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το
σχόλιό σας.
Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο
gwgw
.
No comments
Post a Comment