Fried atherina (smelt) with onion
Yum
INGREDIENTS:
• 1 kilo atherina
• 2 medium onions
• Flour
• Salt
• Oil for pan
PREPARATION:
Once you’ve washed the fish, salt it and let it in a drainer to drain the juices. Then chop the onions in thick slices.
Add some oil in a pan and sauté the onions (careful not to burn them, blacken them).
Remove them on paper towels, then flour and fry the fish. Place it in a platter once it’s done and mix it with the onions carefully so they go everywhere.
NOTE: You can do the same with gavro or maridaki types of fish. They’re delicious. It’s a recipe I tried in Chios and I liked it.
GOOD LUCK!!!
The professional company
laguiole-french-knives provides all the information on .
Fried atherina (smelt) with onion
4.5
5
gwgw
Tuesday, June 10, 2014
INGREDIENTS: • 1 kilo atherina • 2 medium onions • Flour • Salt • Oil for pan
On : Tuesday, June 10, 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
SEAFOOD
Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...
Για μένα :
Είμαι η gwgw, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog deliciousrecipesofgogo.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο
το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι
μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες
με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα
αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το
σχόλιό σας.
Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο
gwgw
.
No comments
Post a Comment