lachanoryzo (rice with cabbage)
Yum
An easy healthy and quick recipe!Dont forget to accompany with feta cheese!!
INGREDIENTS:
• 1 medium cabbage
• 2 onions
• 3 spring onions
• ½ bunch of dill
• 1 packet of tomato juice
• 1 tbsp. tomato puree
• 1 wine glass Carolina type rice
• Pinch of cinnamon
• Salt-pepper
• Olive oil
PREPARATION:
Clean the outer layer of cabbage leaves and cut them in squares, wash them well and let them sit in a strainer to strain.
Chop the onions and sauté them in a pan with oil,
then add the cabbage and sauté them together until the cabbage softens.
Throw in the dill, tomato juice, pepper, cinnamon and add some water and let it boil.
Once the cabbage is cooked add the rice and let it boil with the cabbage. Add the required amount of salt and the food is ready.
Accompany it with feta cheese and enjoy your meal!
GOOD LUCK!!!
lachanoryzo (rice with cabbage)
4.5
5
gwgw
Friday, February 27, 2015
An easy healthy and quick recipe!Dont forget to accompany with feta cheese!! INGREDIENTS: • 1 medium cabbage • 2 onions • 3 spri...
On : Friday, February 27, 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
RICE,
VEGETABLES
Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...
Για μένα :
Είμαι η gwgw, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog deliciousrecipesofgogo.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο
το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι
μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες
με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα
αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το
σχόλιό σας.
Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ
Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο
gwgw
.
No comments
Post a Comment