CHOCOLATE PASTRIES FOR THE IN-LOVED ONES

Yum
Magnificent pastries with chocolate to feed and live your love…!!!
Enjoy them!!!





INGREDIENTS:

FOR THE SPONGE CAKE (11 pieces):
220 gr. sugar (1 tea cup)
4 eggs
185 gr. Farina type flour (1 1/2 tea cup) sifted
2 tbsp. sifted unsweetened cocoa

FOR THE SYRUP:
300 ml water
100 gr. sugar
40 ml cherry liqueur or cognac

FOR THE FILLING:
1 pack of 200 gr. instant crème patisserie with chocolate flavor
50 gr. hazelnuts grated and roasted
25 gr. chocolate pops (Wheat grains-rice with chocolate flavor)

FOR THE COATING:
400 ml double cream
500 gr. dark chocolate
1 pinch of salt
2 tsp butter

PREPARATION:(FOR THE SPONGE CAKE)
Put the eggs and the sugar in the mixer 
and beat until they become a fluffy cream.
cream. Then slowly add the flour with the cocoa 
and mix smoothly with a spatula.
Butter a long form 32x21, layer it with baking sheet and pour in the mixture.
Bake it in a preheated oven at 160C for approximately 30 minutes.
Remove from oven once baked and put it aside for 10 minutes so the sponge cake cools and then turn over.
Carefully remove the baking sheet.
With a bread knife slice it in two. It’s better if you make the sponge cake a day before so it’s easier to cut it.
Then we cut it in long slices and then in rectangles depending on the pastry size we want to have (you can even use a heart shaped cookie cutter to cut the sponge cake).
To continue open up each piece of the sponge cake in two on baking pans.
For the syrup add the water with the sugar in a pot and boil for 5 minutes, remove from flame and add the liqueur and mix. With the brush syrup each piece well.
Make the instant crème based on the package’s directions and add in the hazelnuts and the chocolate pops and mix.
Fill one half of each piece with the mixture
and cover with the other half. 
Add the double cream in a pot and cook until it begins to boil, then pour it over the chopped chocolate that we placed in a bowl
and let it stand for a minute and then slowly stir while adding the salt and the butter and continue stirring it all together until the chocolate mixture shines.
Let it stand for a bit and then cover the pastries with it.
Decorate them according to your taste and pop them in the fridge.


GOOD LUCK!!!
CHOCOLATE PASTRIES FOR THE IN-LOVED ONES 4.5 5 gwgw Tuesday, May 20, 2014 Magnificent pastries with chocolate to feed and live your love…!!! Enjoy them!!! INGREDIENTS: FOR THE SPONGE CAKE (11 p...


On : Tuesday, May 20, 2014,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η gwgw, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog deliciousrecipesofgogo.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο gwgw .

No comments

Post a Comment

search recipe...

Popular Posts

Αναγνώστες

Translate

For additional local affordable papers visit affordablepaper.

Like Us Before Leaving